top of page
Pianon soiton opetus helsinki

pianoTUNNIT HELSINKI

“Olen tarjonnut pianotunteja viimeiset 12 vuotta sekä yksityisopetuksena että International School of Music -musiikkiopistossa Helsingissä. Olen ylpeä siitä, että minulla on kaikenikäisiä ja -tasoisia oppilaita eri maista, ja että olen auttanut heitä onnistumaan tutkinnoissa, kilpailuissa, festivaaleilla ja koesoitoissa. Minua kiehtoo myös opetuksen psykologinen puoli, josta kokemus on opettanut minulle paljon.”

 

-Mindaugas Neverovas

 

"Mindaugasin pianotunnit ovat aina kivoja, ne piristävät minua. Meillä on aina hauskaa, ja lisäksi hän osaa opettaa tosi hyvin kaikki yksityiskohdat" 

-Eliot, oppilas, 12

Pianotunnit Helsinki

OPPILAAN SAAVUTUS

Mindaugasin oppilas Jay on voittanut kansainvälisen Tapiola-pianokilpailun Marraskuusa 2021 ja on saanut 4 erikoispalkintoa parhaista esityksistä:

 

-Pakollinen tilaussävellys

-Vapaavalintainen teos

-Piano trio

-Bösendorfer-erikoispalkinto

PIANONSOITON OPETTAJA MINDAUGAS NEVEROVAS

Mindaugasin vahvuus pianonsoiton opettajana on jokaisen oppilaan ymmärtäminen yksilönä, taitojen kehittäminen nykytasolta ja rohkaisu omaan luovaan tulkintaan ja ilmaisuun. Pianotunneilla hän kannustaa oppilaita itsenäiseen opiskeluun ja painottaa vahvaa nuotinlukutaitoa. Hänellä on erityinen taito jäsentää ja selkeyttää kappaleiden haastavat osiot, joista monia hän on itse aikanaan harjoitellut.

Työssään Mindaugas suhtautuu avoimesti musiikillisiin kokeiluihin ja innostuu helposti. Hänelle on tärkeää kehittää jatkuvasti omia taitojaan ja inspiroida oppilaitaan löytämään uusia puolia musiikista. Hänen piano-opetustaan kuvaavat positiivinen asenne ja edistyksen tavoittelu. 

Mindaugas kiinnittää erityistä huomiota musiikin tulkintaan, äänen tuottamiseen, opiskelu- ja harjoittelutekniikoihin sekä ryhdikkääseen soittoasentoon. Pianotunneilla käytetään monenlaisia tekniikoita ja tehtäviä nuotinluvun ja ulkoa oppimisen tueksi ja opettaa musiikin teoriaa soittamisen kautta. Pyydettäessä hän tarjoaa myös popmusiikin ja säestyksen opetusta. Lue opetuksen arvostelut tässä.

KOULUTETTU MUSIIKKIPEDAGOGI

Mindaugas on valmistunut pianistiksi ja musiikkipedagogiksi Sibelius-Akatemiasta. Koulutuksen tuoma pedagoginen lähestymistapa ja suomalaisten musiikkiopintojen laaja käytännön tuntemus antavat vakaan pohjan pianonsoiton opetukselle.

Mindaugasin piano-oppilas Aylin hyväksyttiin Sibelius-Akatemian nuoriso-osastolle Helsingissä.

Mindaugas julkaisee omaa YouTube-vlogia, jonka pianotutoriaalien tavoitteena on tukea mahdollisimman monen soittajan musiikkiharrastusta.

PIANOTUNTEJA MYÖS INSTAGRAMISSA 

Instagram
Prices
Musiikkipedagogi
YouTube
Pianonsoiton opettaja MN

PIANOTUNTIEN HINTA HELSINKI

30 min /50 €

45 min /60 € 

60 min /70 € 

KOKEILE PIANOTUNTIA

45 min /50 €

Pianotunnit opettajan Helsingin studiolla tai verkossa. 

Peruutussäännöt

 1. Alle 24h peruutus peritään täysi maksu.

 2. Tunnille tuleminen alkoholin tai huumeiden vaikutuksen alaisena on kielletty. Jos näin on, opettajalla on oikeus keskeyttää oppitunti ilman rahanpalautusta.

 3. Alle 10-vuotiailla lapsilla on oikeus perua tunti alle 24 tunnin varoitusajalla ilman maksua kahdesti vuodessa

Kokeile pianotuntia
Gift Lesson
Pianonsoiton opetus Helsinki

PIANOTUNTI-LAHJAKORTTI 

Helsingissä tai verkossa
45 min /60 €
Contact teaching

KYSY PIANO-OPETUKSESTA

Ota yhteyttä Mindaugasiin ja kysy lisää pianotunneista.

Kiitos viestistäsi!

bottom of page