top of page

PIANISTI YRITYSTILAISUUTEEN 

“Juhlavuoden konsertin järjestäminen tärkeille ihmisille ei ollut helppo tehtävä, mutta tämän upean pianistin ansiosta kaikki sujui loistavasti. Pyysin häntä soittamaan lempisäveltäjääni Chopinia, ja hän toi tapahtumaan  1800-luvun salongin hienostuneisuuden, romantiikan ja elämän kauneuden. Suosittelen häntä lämpimästi ja järjestän varmasti myös tulevat tilaisuudet yhteistyössä näin lahjakkaan pianistin kanssa.”

 

-Jukka-Pekka, huhtikuu 2021

Miltä kuulostaisi yrityksesi vuosijuhla tai pikkujoulut 1920-luvun jazzklubilla, belle époque -vuosien tanssiaisissa tai Oscar-gaalassa? Pianomusiikki tuo tyylikkään lisän niin intiimeihin cocktail-tilaisuuksiin kuin suurempiin yritystapahtumiin. Juhlapaikassa ei tarvitse olla pianoa, sillä esitys voidaan toteuttaa myös laadukkaalla sähköpianolla.

 
Tee vaikutus asiakkaisiin tai sijoittajiin tai ilahduta työntekijöitäsi. Ohjelma voidaan suunnitella kokonaan toiveidesi, minkä tahansa teeman tai juhlapaikan tunnelman mukaan. Halutessasi saat valmiiksi mietityn ohjelmaehdotuksen tarjouksineen tai tutustu suunnitteluvinkkeihin tässä. Tarjous ei velvoita sinua mihinkään.

Tilaisuus

YRITYKSEN MUSIIKKIPALVELUT

bauble.png

James Bond, kieltolaki, Oscar-gaala… teema kuin teema onnistuu!

online-conference.png

 KONFERENSSIT

Suomalaisia säveliä, ikonisia pikkukappaleita vai viihdeklassikkoja?

Ohjelmisto

PIKKUJOULUT

grand-piano.png

LUENTORESITAALIT

Musiikkia ja kiehtovat tarinat sen takana yhdellä kertaa

martini.png

COCKTAILTILAISUUDET

Pianomusiikkia niin arvokkaan kuin riehakkaamman illanvieton taustalle 

KOKOONPANOT JA HINNOITTELU

Voit tilata yritystapahtumaasi 1-2 muusikkoa, esim. soolopiano, piano-laulu, piano-viulu, piano-sello tai piano-saksofoni. Hinta neuvotellaan ohjelmiston ja kokoonpanon pohjalta, ja matkakulut pääkaupunkiseudun ulkopuolelle veloitetaan erikseen. Kysy lisää tai pyydä tarjous!

Piano cello
Pianisti yritysjuhliin
Gift home concert

OTA YHTEYTTÄ

Lähetä sähköpostia

mneverovas@gmail.com

 

Soita tai lähetä viesti

+358 40 356 73 64

 

Kysy lisää Instagramissa

@piano_intelligence

Kiitos viestistäsi!

bottom of page