top of page

MINDAUGAS NEVEROVAS

Pianisti Helsinki

MINDAUGAS NEVEROVAS

Mindaugas Neverovas on Helsingissä asuva pianisti ja pianonsoiton opettaja, joka on menestynyt useissa kansainvälisissä pianokilpailuissa. Hän esiintyy säännöllisesti musiikkifestivaaleilla Suomessa ja ulkomailla.

Mindaugas on suosittu pianisti juhliin, jonka ohjelmisto kattaa laajan skaalan musiikkityylejä aina klassisesta romanttiseen, poppiin ja jazziin sekä elokuvamusiikkiin. Voit tilata häihin, perhejuhliin tai yritystilaisuuteen valmiin ohjelmiston tai suunnitella oman juhlamusiikkisi.

 

Mindaugas tarjoaa pianotunteja Helsingissä, pääkaupunkiseudulla ja etäopetuksena kaikentasoisille oppilaille.

Pianisti juhliin Helsingissä Mindaugas Neverovas
Pianisti juhliin etusivu

PIANISTI JUHLIIN

Etsitkö kokenutta pianistia juhliin Helsingissä tai Helsingin seudulla? Sibelius-Akatemiassa opiskellut Mindaugas on saanut erinomaista palautetta esiintymisistään häissä, perhejuhlissa ja yritystilaisuuksissa. Tilaa juhlaasi konsertti, musiikkiesityksiä ja taustamusiikkia tai toiveidesi mukainen yhdistelmä. Ota yhteyttä ja kerro, mitä haluaisit tai tutustu valmiisiin musiikkipaketteihin. Halutessasi voit delegoida koko suunnittelun maksutta tai lue suunnitteluvinkkejä.

Pianisti häihin Mindaugas Neverovas

HÄÄT

Romanttista, klassista tai nykymusiikkia hääjuhlaan

Kotikonsertti Helsinki Mindaugas Neverovas

PERHEJUHLAT

Musiikkiohjelmaa syntymäpäiville, valmistujaisiin, ristiäisiin, rippijuhliin tai kotikonserttiin

Pianisti yritys tapahtumille Mindaugas Neverovas

YRITYS

TAPAHTUMAT

Pianisti juhliin ja tapahtumiin: musiikki teeman mukaan

Pianotunnit Helsinki

PIANO-OPETUS HELSINGISSÄ

Mindaugas Neverovasilla on musiikkipedagogiikan korkeakoulututkinto ja yli 12 vuoden kokemus pianonsoiton opetuksesta. Hänen piano-oppilaansa ovat lapsia, aikuisia ja senioreja aloittelijoista edistyneisiin. 

Mindaugas antaa tällä hetkellä pianotunteja Helsingissä International School of Musicissa. Hän opettaa lisäksi yksityisoppilaita studiossaan Helsingin Punavuoressa sekä tarjoaa pianon etäopetusta verkossa ja mestarikursseja Suomessa ja ulkomailla.

VIDEOT

S. Rachmaninov Rhapsody On A Theme Of Paganini op.43, Variation 18
02:23
J. Sibelius Romance op.24, No.9. My Story
01:38